NK Klana osvojila naslov jesenskog prvaka

Pobjedom nad ekipom Matulja u lokalnom derbiju odigranom u Munama, NK Klana osvojila je naslov jesenskog dijela prvenstva u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

Osnovan davne 1931. g., klub se u raznim ligama natječe od 1935. i opstaje unatoč stalnoj besparici uz potporu Općine Klana, koja za opstanak kluba svake godine izdvaja značajna sredstva, ali i uz svesrdnu pomoć entuzijasta i zaljubljenika u taj sport.Par riječi o ovogodišnjem velikom uspjehu i par slika poslao mi je Nikola Kajtazi, igrač koji je ujedno i trener pionira:

– Nk Klana se takmiči va 1. Županijski nogometni ligi. Od 12 ekip osvojili smo prvo misto jesenskiga dijela z 9 pobjed i dvi nerješene utakmice, bez poraza.

Ekipu čine naši domaći dečki iz Klane, uz njih je par dečki iz okolinih misti, ali su već par lit snami na okupu tako da se i njih pomalo smatra ko naše dečke ki su stasali poli nas.

Od Klanjci valja istaknit Ivana Laginju ki je najbolji strijelac Klane i dili prvo misto najboljiga strijelca lige.

Drugo lito, tj. va drugin dijelu prvenstva slavimo 90 lit kluba i nadamo se da ćemo se to okrunit z naslovon prvaka.Više o osvajanju jesenskog dijela prvenstva pročitajte na stranicama portala Sport.com, puno više slika, filmića i informacija o klubu pogledajte na Facebook stranici kluba, a o samoj povijesti od osnutka možete pročitati na ovim stranicama.

Neka van je sretno i od srca van želin titulu prvaka za devedeseti rojendan!

 

Sandro Princ
Foto: Nikola Kajtazi

©SANDRO PRINC 2019


<< Pop Up 1 - Enter Your Content Here >>