Općina Klana odlučila koga će nagraditi na dan sv. roka

KLANA » Novi saziv Općine Klana na čijem se čelu sad nalazi načelnica Željka Šarčević Grgić održao je prvu sjednicu Općinskog vijeća, koje pak predvodi Igor Iskra, a na njoj se našlo čak 17 točaka dnevnog reda.Uz redovna porezna pitanja, najveći dio odluka odnosio se na određivanje sastava pojedinih odbora i komisija neophodnih za neometani rad Općine. Središnji dio sjednice bio je pak posvećen jubileju DVD Klana koji je nedavno proslavio 40. obljetnicu rada, kao i nagradama koje će se zaslužnim pojedincima i ustanovama dodijeliti povodom dana općine, tradicionalno povezanog uz blagdan sv. Roka.

DVD-u Klana je uručena nagrada Općine Klana koja se osim za zasluge u razvoju vatrogastva odnosi i na istaknuti rad s djecom. Godišnje nagrade Općine dobili su i Miljenko Mrvčić za izuzetan doprinos tradiciji i očuvanju kulturne baštine te Gino Barak za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapređenje djelatnosti protupožarne zaštite i civilne zaštite na području Općine, dok je priznanje zaslužila Anka Baljak za izuzetan doprinos u razvoju odgojno-obrazovne djelatnosti na području Općine.

Proglašeni su i učenica i učenik generacije u OŠ Klana - Noemi Delibegović te Edi Colliva. Svima nagrađenima bit će uručene i novčane nagrade koje iznose od 800 do tri tisuće kuna.

Novi list, 03. 07. 17. E. P.
Foto: Roni Brmalj

 

©SANDRO PRINC 2019


<< Pop Up 1 - Enter Your Content Here >>