Adventsko druženje u parku Osnovne škole Klana

KLANA – Treću godinu zaredom održano je adventsko druženje učenika, roditelja, mještana i djelatnika u školskom parku Osnovne škole Klana.

Bajkovito uređen prostor, svjetlucavost lampica, glazba i pjesma školskog zbora, žive jaslice učenika 1. razreda pridonijele su blagdanskom ugođaju.Mali kuhari škole uz pomoć učitelja, kuharice i spremačica pripremili su za sve posjetitelje fritule, palačinke i druge slastice. Skupina filmaša intervjuirala je posjetitelje s ciljem snimanja promo adventskog filma.

Školski zadrugari »Žbelica«, u kojoj sudjeluju svi učenici škole, pripremili su božićne ukrase i kekse s blagdanskom porukom.Dio priloga prikupljen je u humanitarne svrhe na općinskom kićenju jelke. Posebnu radost najmlađih posjetitelja školskog adventa izazvao je Djed Božićnjak, s kojim su se mnogi htjeli fotografirati. Mjesto za zaljubljene, »Bušić pod imelom«, također je privukao mnoge parove. Čari violine učenice 1. razreda zaokružile su svjetlucavost adventskog druženja u školskom parku.

 

Sanja Gašpert, Novi list 19. 12. 2023.
Foto - Novi list

©SANDRO PRINC 2019


<< Pop Up 1 - Enter Your Content Here >>